Κατασκευές Ιδιωτικών Έργων

AXA ΤΕΧΝΙΚΗ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ με χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στον χώρο αναλαμβάνει ριζικές ανακαινίσεις κτιρίων ή κατοικιών. Κύριο μέλημα της εταιρείας είναι η καλύτερη δυνατή πρόταση που να ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του πελάτη και συγχρόνως τη μέγιστη ενεργειακή και κατασκευαστική εξοικονόμηση.

Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ μπορεί να αναλάβει είτε πλήρως την υλοποίηση της μελέτης, της κατασκευής και της επίβλεψης του έργου σας, είτε μεμονωμένα τη μελέτη ή την κατασκευή και τη παράδοση του.

Εκτός από το μελετητικό και κατασκευαστικό κομμάτι στην AXA ΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με τους δημόσιους οργανισμούς για εσάς ( Ι.Κ.Α. – ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ – ΔΗΜΟΣ).

Γιατί να επιλέξετε την AXA ΤΕΧΝΙΚΗ;

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς και τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων που παρακολουθούν τις νέες τάσεις και καινοτομίες στον χώρο της κατασκευής ώστε να προτείνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη.

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει έργα που αφορούν την ολική ανακαίνιση μονοκατοικίας, διαμερίσματος ή και επαγγελματικών χώρων, αλλά και ανακαινίσεις μεμονωμένων χώρων (μπάνιο, κουζίνα κ.ά) και οι συνεργάτες της προτείνουν λύσεις σε προβλήματα στατικότητας, υγρομόνωσης και θερμομόνωσης.

•Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ αναλαμβάνει την ανακαίνιση από το στάδιο της αποτύπωσης, της μελέτης και της δημιουργίας του πλάνου εργασιών και προχωρά στο στάδιο της κατασκευής και της αποπεράτωσης του έργου.

• Η πολύχρονη εμπειρία της AXA ΤΕΧΝΙΚΗΣ στις ανακαινίσεις και την κατασκευή κατοικιών σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα και πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία που διαθέτει, συμβάλλει ώστε να ολοκληρώνονται οι εργασίες ανακαίνισης, γρήγορα, οικονομικά και με άριστα αποτελέσματα.

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ενημερώνει τον πελάτη για τα στάδια, τις εργασίες και την εξέλιξή τους.

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ χρησιμοποιεί υλικά που είναι άριστα ποιοτικά, φιλικά στο περιβάλλον και πιστοποιημένα για την εξασφάλιση της ποιότητας του έργου σας.

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ εκτός από το μελετητικό και κατασκευαστικό κομμάτι αναλαμβάνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες με τους δημόσιους οργανισμούς για εσάς (Ι.Κ.Α. – ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ – ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ – ΔΗΜΟΣ κ.λ.π. )

• Η AXA ΤΕΧΝΙΚΗ παραδίδει το έργο με το κλειδί στο χέρι

Αντλίες Θερμότητας

Ο ήλιος αποτελεί μια μεγάλη και αστείρευτη πηγή ενέργειας για τον πλανήτη μας. Μπορεί εμείς να αντιλαμβανόμαστε τη θερμική ενέργεια μόνο τις ζεστές ημέρες, στην πραγματικότητα όμως, εκείνη υπάρχει στον αέρα ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες και νύχτες. Η αντλία θερμότητας ‘’αντλεί’’ θερμική ενέργεια από το εξωτερικό περιβάλλον, από το νερό ή το έδαφος. Χρειάζεται μάλιστα μόνο ένα πολύ μικρό ποσό ενέργειας για να λειτουργήσει και να απορροφήσει τη θερμότητα που βρίσκεται στον αέρα.

Καθώς τα παραδοσιακά συστήματα και οι λέβητες κεντρικής θέρμανσης έχουν υψηλό κόστος και είναι βλαβερά για το περιβάλλον, οι καταναλωτές στρέφονται όλο και περισσότερο στη νέα τεχνολογία θέρμανσης. Η αντλία θερμότητας έχει μεγαλύτερη απόδοση και εξοικονομεί πολύ περισσότερη ενέργεια από τα παραδοσιακά συστήματα θέρμανσης. Ταυτόχρονα, το ποσοστό διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπει είναι πολύ πιο χαμηλό σε σχέση και το κόστος συντήρησης είναι ελάχιστο.
Η αντλία θερμότητας χρησιμοποιείται για όλες τις απαιτήσεις θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης, ενώ είναι κατάλληλη για χρήση σε διαμερίσματα και μονοκατοικίες, γραφεία, καταστήματα και μεγάλους επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχεία.

Πλεονεκτήματα της Αντλίας Θερμότητας:

  • Οικονομία 68% – 80%.
  • Ευκολία εγκατάστασης
  • Ετοιμότητα σύνδεσης με καλοριφέρ, ενδοδαπέδια ή fan coils
  • Μικρές διαστάσεις
  • Οικονομική συντήρηση
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Λειτουργία σε ακραίες συνθήκες (έως -20°C)
  • Πλήρης κατάργηση λέβητα ή άλλης εναλλακτικής πηγής θέρμανσης
  • Βελτίωση ενεργειακής κατηγορίας
  • Αύξηση αξίας πώλησης
  • Δωρεάν παραγωγή ζεστού νερού χρήσης κατά τη λειτουργία θέρμανσης/ψύξης, χωρίς καμία άλλη λειτουργία
  • Αξιοποίηση Ανανεώσιμων Πηγών
  • Μείωση εκπομπών ρύπων στην ατμόσφαιρα
  • Γρήγορη απόσβεση κόστους κτήσης (3-4 έτη)

Ηλιοθερμία

Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικές κλιματολογικές συνθήκες, οι οποίες ευνοούν τη χρήση της ηλιακής ενέργειας, καθώς απολαμβάνει ηλιοφάνεια τις περισσότερες ημέρες του χρόνου. Πιο συγκεκριμένα, η μέση ημερήσια ηλιακή ενέργεια στη χώρα μας είναι 4,6 (kWh/m2) και η μέση ετήσια 1.700 (kWh/m2). Υπό αυτές τις συνθήκες, η χρήση ενεργειακών μεθόδων που θα εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια αποτελεί ιδανική επιλογή, καθώς, μια ηλιακή εγκατάσταση μπορεί να εξοικονομήσει έως και 80 % της ενέργειας που χρειάζεται για τη παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και για τη θέρμανση ενός κτηρίου ή ενός διαμερίσματος, προσφέροντας οικονομία και φιλικότερες περιβαλλοντικές συνθήκες.

«Ηλιοθερμία» ονομάζεται η τεχνική με την οποία αξιοποιείται η ηλιακή ενέργεια, με στόχο να παράσχει θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό. Το κόστος εγκατάστασης ενός ηλιοθερμικού συστήματος κυμαίνεται ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης, αλλά και το ποσοστό στο οποίο θέλει κάποιος να μειώσει την κατανάλωση καυσίμου. Υπάρχουν, παρόλα αυτά, πρακτικές και οικονομικές εφαρμογές και λύσεις για όλες τις ανάγκες.

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι η διαδικασία αναβάθμισης, αναδιαμόρφωσης ή βελτίωσης ενός υπάρχοντος σπιτιού ή ακινήτου για την αύξηση της αξίας, της λειτουργικότητας και της αισθητικής του. Συνήθως περιλαμβάνει αλλαγές σε διάφορα μέρη του σπιτιού, όπως η κουζίνα, το μπάνιο, τα υπνοδωμάτια, το σαλόνι και οι εξωτερικοί χώροι. Η ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να περιλαμβάνει μικρές αλλαγές, όπως βάψιμο ή αντικατάσταση φωτιστικών, ή μεγάλες ανακαινίσεις, όπως προσθήκη νέων δωματίων ή αλλαγή της διαρρύθμισης του σπιτιού. Ο στόχος της ανακαίνισης σπιτιού είναι να γίνει το σπίτι πιο άνετο, σύγχρονο και λειτουργικό, αυξάνοντας παράλληλα την αξία μεταπώλησής του.

Ενδιαφέρεστε για την Κατασκευή Ιδιωτικού Έργου;

Η ΑΧΑ ΤΕΧΝΙΚΗ με την πολυετή της εξειδίκευση και τους έμπειρους Μηχανικούς της αναλαμβάνει την πλήρη κατασκευή μικρής ή μεγάλης κλίμακας ιδιωτικών έργων, παραδοτέων με το κλειδί στο χέρι. Αν ενδιαφέρεστε για την υλοποίηση κάποιου ιδωτικού έργου, επικοινωνήστε μαζί μας για

Επικοινωνήστε Μαζί Μας